http://eksund.mamutweb.com

    Velkommen til Marine & Fritid A/S            

                  La vår erfaring og kompetanse komme deg tilgode!

                     Norsk importør av Suvi og Palta båter fra Finland

                    
                                         
                                      NYHET 2014 - Suvi 4750 SR Duo, perfekt størrelse til rett pris!
 
 
 

Suvi 4750 SR Duo er "lillesøster" til de svært så populære modellene Suvi 5050 SR og 5700 SR Duo. Suvi 4750 SR Duo er basert på skroget til en av Yamarins bestselgere i Finland. 

Båten har et stort potensial, både som landstedbåt og fiskebåt, som passer utmerket med en 30-40 HK motor.  Båten er utstyrt med rekkverk, frontrute, justerbare seter og badestige. 
CE godkjent / VTT

 
 

 

 

                                  NYHET 2013   Suvi 5700 SR Duo

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

    Suvi 2013 brosjyre, se den her 

        

 - SUVI 4700 SR Duo

SUVI 4700 SR Duo kan bli sommerens nye favoritt til en svært gunstig pris. Båten har virkelig mye å by på! Her får du sportslig design i kombinasjon med utmerkede kjøreegenskaper under alle værforhold. I likhet med SUVI 5050 Duo sitter både fører og passasjerer godt beskyttet bak de praktiske vindskjermene. Dårlig vær med vind og regn er heller ingen problem i SUVI 4700 SR Duo, da båten kan leveres komplett med heldekkende kalesje akter, eller kun med kalesjedel mellom vindskjermene og konsoll. Kalesjedel vil da fungere som en dør med solid glidelås mellom sittegruppe akter og forut. Selvlensende dekk. Båten er godt utstyrt med solide rustfrie rekkverk, som også gjør den glimrende til havfiske- eller dorgeturer. Rustfri targabøyle med fiskestangholdere for dorging/trolling kan leveres som ekstrautstyr. Store oppbevaringsrom forut og akter med plass til ekstra bensintank og tur-utstyr. Anbefalt motor maks 40 HK.

                         

Souto-Palta 495 robåt

                                                          Palta robåter fra Finland!

Det er en stadig økende trend og interesse i markedet for gode og lettrodde båter. Da er tradisjonelle robåter for svært mange det klare førstevalget. Souto-Palta 495 har mange praktiske løsninger og er i tillegg utstyrt med to låsbare rom. Romuligheter for 2 personer gir båten god fart mye grunnet det lettdrevne skroget. Souto-Palta er CE merket samt sertifisert av finske VTT, og godkjent for 4 personer. Båten er ikke selvlensende, men har innstøpte flytetanker som dermed gjør den usenkbar. Dette gir båten en lav vekt og et solid skrog. Bildet viser Souto-Palta med miljøvennlige Yamaha (Minn-Kota) el. motor.

    

Suvi 2012 brosjyre, se den her
 

   

Se våre båter på finn.no her

         

   

  

 
Watski Premium Dealer
Som din Watski Premium Dealer butikk kan du nå handle på Watski sin hjemmeside! bestille på nettet – og hente varene i vår butikk i Ålesund. Ingen frakt kostnad – ingen betaling før du henter varen, og full service og veiledning hos oss. Skulle varen ikke passe eller være slik du forventet, betaler du ingen returkostnad for varen.
Mer info
Sunwind Faghandler
Velkommen til en av midtnorges største hyttebutikker!
Mer info
Steady forhandler i Møre og Romsdal
Mer info
Marine & Fritid A/S er importør av SUVI og PALTA båter fra Finland
Vi har nå en rekke modeller av SUVI og PALTA båter på lager for umiddelbar levering!
Mer info
Forhandler av HSS båthengere og varehengere!
Med unike bruksegenskaper, høy kvalitet og brett sortement har HSS tatt båtfolket med storm...
Mer info