http://eksund.mamutweb.com

             Steady forhandler i Møre og Romsdal

Marine & Fritid A/S er din Steady forhandler i Møre og Romsdal.

SOLID

Steady båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen – et meget sterkt materiale som er tilsatt UV stabilisator. Båtene støpes i ett stykke og tåler enorme påkjenninger som støt og slag, streng kulde, høye temperaturer og sollys – alt uten å ta skade.

KVALITET

Alle Steady båtene er godkjent av det Norske Veritas, DNV, som et tillegg til CE merking. DNV overvåker produksjon samt tester og godkjenner samtlige båtmodeller for å kontrollere at CE-regulativet overholdes. Cipax AS er ISO 9001 og ISO 14000 godkjent, og har strenge prosedyrer for hele sin produksjon. Cipax AS er også produsent de kjente Pioner båtene. Cipax AS jobber hele tiden med produktutvikling for å gjøre alle prosesser og løsninger smartere og bedre. Kombiner dette med høy faglig kompetanse, og du får Steady båter av førsteklasses kvalitet

   
Modell 260
KG 60 
Lengde x Bredde 254 x 135
Max pers 3
Max HK/KW 8/6
Motorstamme Kort
Årer 7"
Farger Red, dark grey &
light grey

 KONTAKT OSS FOR PRIS!   

MILJØVENNLIG

Polyetylen er et miljøvennlig materiale som er 100 % resirkulerbart. Alt overskytende materiale fra båtproduksjonen benyttes om igjen i nye produkter som for eksempel setekasser til båtene. Selve produksjonsmetoden er også svært miljøvennlig uten utslipp til omgivelsene.

TA KONTAKT FOR ANDRE MODELLER!