http://eksund.mamutweb.com

Securmark av båt

Du får rabatt på forsikringen! Gjett hvorfor...

Tyver foretrekker båter som ikke er merket!

En effektiv tyverisikring er å sørge for at båten er så verdiløs for tyven at han heller tar en annen. Dette oppnår man med Securmark tyverimerking. Merkekoden som påføres en rekke steder på båt og motor er umulig å fjerne.
I tillegg registreres alle opplysninger om båt, motor og hvem som er eier i Securmarks Sentraldatabase. Ved eierskifte er det dermed enkelt å kontrollere eierforholdet og å sjekke om båten er stjålet. På den måten unngår man å kjøpe tjuvgods og forhindrer at stjålne båter videreselges.

Den senere tid har vi også flere eksempler på at også utenlandske tyver har fått erfare risikoen ved å ta motorer som er merket med Securmark.

Du får rabatt på forsikringen! Gjett hvorfor...
De fleste norske forsikringsselskaper gir deg rabatt på forsikringspremien når du har tyverimerket båten din. Vanligvis oppnås en rabatt på mellom 5 – 13 % avhengig av båttype og forsikringsselskap. Dette gjør de fordi de vet at båter som er merket med Securmark er mindre tyveriutsatt enn andre båter.


PRISER:

Ved kjøreoppdrag utenfor merkestasjon eller annet ekstraarbeid f.eks merking ute på båtplasser med begrenset tilkomst, forhalinger, opptak av båt, er dette kostnader som kommer i tillegg. Pristilleggene vil variere etter kjørelengde ol.  Kontakt oss for komplett pakkepris i dag!

  

Securmark Pluss - Merking av båtmotor

Med Securmark Pluss påføres 3 graveringer og  2.500 mikro-merker på  motor etc. Et enkelt mikro-merke på størrelse med et sandkorn er nok til å identifisere gjenstanden. Utføres av Marine & Fritid AS.

Merkingen er umulig å fjerne.

                                                                                                       

       
 Pris

 Kr. 1.190,- inkl.mva

 Arbeidstid kan komme i tillegg.
 

                                  

Securmark Pluss - Merking av båt inntil 5 meter uten motor

Med Securmark Pluss påføres 3 graveringer og  2.500 mikro-merker på skrog,  instrumenter etc. Et enkelt mikro-merke på størrelse med et sandkorn er nok til å identifisere gjenstanden. Utføres av Marine & Fritid AS.
Merkingen er umulig å fjerne.


 Pris

 Kr.  1.190,- inkl.mva

Arbeidstid kan komme i tillegg

 

Securmark Pluss - Merking av båt med 1 motor, maks båtlengde 5 meter
Med Securmark Pluss påføres 6 graveringer og  7.500 mikro-merker på skrog, instrumenter, motor etc. Et enkelt mikro-merke på størrelse med et sandkorn er nok til å identifisere gjenstanden. Utføres av Marine & Fritid AS.

Merkingen er umulig å fjerne.


 


 Pris

 Kr  1.990,- inkl.mva

 Arbeidstid kan komme i tillegg.

Securmark Pluss - Merking av båt med 1 motor, båtlengde over 5 meter

Med Securmark Pluss påføres 7 graveringer og  10.000 mikro-merker på skrog, instrumenter, motor etc. Et enkelt mikro-merke på størrelse med et sandkorn er nok til å identifisere gjenstanden. Utføres av Marine & Fritid AS.

Merkingen er umulig å fjerne.
Få ytterligere rabatt på forsikringen med
TrackGuard fra Guard Systems


Pris

 Kr.  2.490,- inkl.mva

Arbeidstil kan komme i tillegg.

 


  

 

Securmark Merkesett for tyverimerking av øvrig kostbart utstyr

Pen og effektiv tyverimerking
Securmarks merking av utstyr gir et profesjonelt og tydelig utseende, uten å skjemme gjenstanden. Den består av kjemisk gravering (etsing) som også kan utføres av kunden/bedriften selv. Plukksikre spesial-etiketter


 Pris

 På forespørselEt register med bare tyverimerkede båter!
Siden lovkravet om registrering i Småbåtregisteret falt bort er det forsikringsselskapene som krever at båter som skal forsikres må være registrert. Fra våren 2006 ble Securmark godkjent av forsikringsselskapene som båtregister på linje med RSSR og NOR.
For å være registrert i Securmarks Båtregister må båt og motor først være merket med Securmark 
  
Les mer om Securmark båtregister 


 Kontakt oss i dag på telefon 70150800  eller Epost: post@eksund.no ønsker du å inngå avtale om tyverisikring

Forsikringsfordeler med Securmark båtmerking.

 

Forsikringsselskapene har lenge opplevd fordelene med at båtene blir merket med Securmark, derfor gir de fleste rabatt i forsikringen hvis båten er merket. På enkelte båttyper er det også et krav at båt/motor er Securmark merket for at forsikringsselskapet skal forsikre båten. Forsikringsfordelene alene er ofte nok til at båtkjøpere velger å merke sin båt, men dette er egentlig bare et ekstra pluss for båteieren. Den virkelige verdien ligger i at det er mindre sannsynlighet for at båten stjeles eller blir utsatt for hærverk. Og det er dette som er hele grunnen til at forsikringsselskapene gir rabatt i forsikringen. Med mindre sannsynlighet for at båten blir stjålet har forsikringsselskapene færre utbetalinger, derfor kan de gi rabatt på båter som er merket. 

 

 

 

Kilde: Securmark Skandinavia