http://eksund.mamutweb.com

Hytteutstyr

Velkommen til vår hytteavdeling, distriktets ledende hyttebutikk.

 

Som din Sunwind Faghandler har vi erfaring i markedet, kunnskap om våre produkter og tilbyr ikke minst god service. Vi kan sammen hjelpe deg å finne de riktige produktene til din hytte. 

Du finner våre Sunwinds produkter utstillt. Produktene finner du også i vår innholdsrike Sunwind katalog, eller i våre kampanjeaviser som kommer ut flere ganger i året. Katalogen er gratis.

Sunwind katalogen kan du også få tilsend til din boligadresse om du ønsker. Ring oss idag, så sender vi den til deg i posten.

 

Energikomfort:

Sunwind har gjennom de siste 15 år vektlagt miljøvennlige løsninger for hytteeiere og andre brukere. Med ren og fornybar energi fra sol og vind, uavhengig av skjemmende kraftledninger, nyter over 100.000 Nordiske hytteeiere den komplette hyttekomfort med utstyr fra Sunwind.

Kjøkken og Gass:

Gass er en energikilde som gir unike muligheter. Bruk propan til oppvarming, matlaging, kjøling og vannvarming. Sunwinds utvalg gir deg valgfrihet og mulighet for individuell tilpasning.

Varme:

Trivsel, komfort og varme henger nøye sammen. Sunwinds effektive, driftssikre og fyringsøkonomiske løsninger gir en rask, behagelig og kostnadseffektiv oppvarming. Gled deg til å komme til en ferdig oppvarmet hytte. Spør oss om råd!

Toalett:

Valg av hyttetoalett har alltid vært ett hett tema blant hyttefolket. Det finnes utallige hyttetoaletter å velge blant, og det er ikke sikkert at et toalett som fungerer utmerket på en hytte vil fungere like godt på en annen hytte. Før du velger toalett på hytta kan det være lurt å orientere seg i jungelen av hyttetoaletter og definere hva som er dine viktigste kriterier for at du skal bli fornøyd med toalettet. Vi kan hjelpe deg!

Vannpakker og dusj:

Uten innlagt vann eller strøm på hytta kan du ved å montere opp et vannsystem ta en varm dusj og enkelt tappe varmtvann til oppvasken. Systemet er enkelt å tilpasse og vil gi deg økt komfort og velvære. Sunwind har løsninger som skreddersys den enkelte hytte.

Badstue:

Den originale saunaen stammer fra Finland, en 2000 år gammel tradisjon. Sunwind er stolte av å kunne levere den originale finske badstuen i fra Finland og Harvia. Med eksport til mer enn 65 land er Harvia Finlands og verdens største badstueprodusent. Harvia har produsert badstuer i over 60 år, og anses for å være den moderne finske badstuens mor. Uten å glemme de finske tradisjonene har Harvia satset på framtiden, forskning, produktutvikling, og produktkunnskap.

Wallas Marine:

Wallas produserer kvalitetsprodukter utviklet for Skandinavias krevende farvann og er overlegent de fleste tilsvarende produkter. 30 års erfaring og kontinuerlig produktutvikling har resultert i en serie produkter med egenskaper som blir verdsatt av alle brukere, sikkerhet og pålitelighet. Wallas suksess gjennom årene er et resultat av førsteklasses produkter hvor alt fra råmaterialer, via moderne produksjonsprosesser til ferdig produkt, er basert på å tilfredsstille krevende brukeres ønsker og behov.